Een suikervrij dieet

Een suikervrij dieet
december 21, 2012 sharon

Suikervrije taart

Een suikervrij dieet is een geweldige stap naar een goede, slanke gezondheid. Nog steeds stijgen de cijfers met overgewicht, terwijl we veel weten over voeding en veel mensen proberen de overtollige kilo’s kwijt te raken. Tevergeefs.

Suiker en dieet

En eerlijk gezegd, proberen af te vallen en je suikerinname niet drastisch verminderen (of helemaal laten staan, nog beter) is dweilen met de kraan open. Niet alleen maakt suiker dik. Het is een fabel dat vet dik maakt. Suiker maakt dik, want het teveel aan suiker wordt omgezet in lichaamsvet. En geraffineerde suiker is al snel teveel, omdat geraffineerde suiker helemaal niet in ons lichaam thuis hoort. Het kost je lichaam veel moeite om de suiker te verteren, waardoor er niet genoeg tijd is om alles te verteren en wordt de suiker dus omgezet in vet.

Suikervrij eten is een verlichting!

Wanneer je suikervrij eet, zul je een heel aantal aanpassingen moeten maken. Je kunt nog veel wél eten, maar wellicht moet je het anders klaarmaken. Hoe dan ook, suikervrij eten is een verlichting voor je lichaam. Je valt er van af, maar dat is niet het enige. Suikervrij eten kan je ook helpen op weg naar verbetering bij de volgende dingen:

ADHD, after dinner dips, agressiviteit, allergieën, alvleesklieraandoeningen, astma, artritis, buikpijn, cariës, chagrijnig zijn, chronische bijholteontsteking, constipatie, concentratieproblemen, darmklachten, depressie, diabetes, diarree, eczeem, futloos, gedragsstoornissen, hoofdpijn, hoog cholesterol, hypoglycemie, kanker, leveraandoeningen, maagzuur, migraine, minder immuniteit, nierziekten, opgezette buik, oververmoeidheid, osteoporose, reuma, schildklierproblemen, slapeloosheid, stemmingswisselingen, stofwisselingsproblemen, stress, spijsverteringsproblemen, vaak griep & verkoudheid, verstoppingen, vitaminetekort, zenuwziekten.

Suikervrij eten is een aanrader. Zo kom je los van die eeuwige dieetdingen en jojo’s. Gewoon lekker gezond en slank!

Probeer het gewoon eens!

Natuurlijk hoef je niet alles wat je leest te geloven. Daarom daag ik je uit om gewoon eens een maand suikervrij te eten, en kijken wat het doet. Want wat anderen ook zeggen, zelf ervaren is het beste. Dus probeer gewoon eens een maand zonder suiker te leven en kijk hoe jouw lichaam reageert! En een maand…dat is nog te overzien toch??

Wil je overzicht en duidelijkheid?

Heb je liever wat overzicht en duidelijkheid, dan kun je ook de Ik Eet Suikervrij cursus doen. In de cursus wordt stap voor stap uitgelegd over het hoe en waarom. Na de cursus weet je van alles en nog wat over suiker en suikervrij eten, over goede vervangers en ook de slechte vervangers. Kijk hier maar.

Comments (4)

  1. Emma 4 jaar geleden

    Dag 1 van geen suiker eten. Ik heb that sugar film gezien en een filmpje van iemand die 1 maand geen suiker heeft gegeten. Ik hoop dat ik me fitter ga voelen. Afvallen mag ook maar heb gezond gewicht. 64kg en 171 cm. Ik ben erg benieuwd hoe dit bij me uit gaat pakken. Nu al merk ik dat ik suiker wil. Tis echt een verslaving voor mij. Zo eens bij de supermarkt mijn koelkast vullen met gezond en puur eten. Weg met de suiker en andere rotzooi

  2. dommie 4 jaar geleden

    SUIKERVRIJ IS VERPLICHT

  3. Sanne 3 jaar geleden

    Ik ben ook begonnen aan een maand suikervrij. Het blijkt alleen moeilijker dan gedacht… Ik dacht heel goed bezig te zijn door rookvlees te kopen. Nu blijkt alleen dat hier toch ook suiker in zit 🙁 iemand een idee waar dit toch zonder suiker te koop is?

Geef een reactie