Ik Eet Suikervrij cursus

IK EET SUIKERVRIJ ONLINE CURSUS
START MAANDAG 7 JANUARI

INSCHRIJVEN IS GRATIS!

Ga de challenge aan! Geef je lichaam in 14 dagen een kickstart naar een betere gezondheid!

Wil je gezond eten, maar je weet niet waar je moet beginnen? Wil je je weer energiek en helder voelen? Wil je graag wat kilo’s kwijt? Denk je dat het je nooit zal lukken om suiker te laten staan? Denk je dat het veel tijd kost? Denk je dat je nooit meer lekkere dingen zal eten? Denk je dat je het niet kan?

Met de vernieuwde 14 dagen challenge IK EET SUIKERVRIJ CURSUS geef je je lichaam een kickstart naar een betere gezondheid!

Verander je relatie met voeding!

Ik heb de IK EET SUIKERVRIJ challenge zo ontworpen om je op een praktische manier kennis en vaardigheden te geven, zodat je voor je dagelijkse leven nog lang na de cursus bewust met suiker om kan gaan!

WAAROM SUIKERVRIJ ETEN?

 • Verlies overtollig gewicht
 • Leer nieuwe eetgewoontes
 • Ontwikkel positieve eetpatronen
 • Verbeter je gezondheid voor de lange termijn
 • Stabiliseer je hormonen
 • Verbeter je slaap
 • Meer energie
 • Leer nieuwe kooktechnieken

DIT GA JE LEREN

 • Wat is geraffineerde suiker
 • Wat is natuurlijke suiker en is dat eigenlijk anders?
 • Hoe kun je je eigen suikerbalans vinden?
 • De bloedsuikerspiegel en glycemische index
 • Hoe zit het met volkoren producten?
 • Kun je verslaafd zijn aan suiker?
 • Afvallen– Synthetische zoetstoffen, echt zo erg?
 • Natuurlijke suikervervangers, is dat anders?
 • Suikerbewuste keuzes
 • Hoe maak je het praktisch
 • Suiker en kinderen
 • Mythes over suiker
 • Ontspannen eten

WAT ZIT ER IN DE E-CURSUS?

 • De e-challenge wordt online gevolgd op ikeetsuikervrij.nl
 • 14 dagen lang krijg je elke werkdag nieuwe informatie die je direct kunt toepassen!
 • Mogelijkheid tot vragen stellen aan Sharon
 • Je blijft toegang houden tot de cursus zodat je alles op een later moment nog een keer na kunt lezen!

DIT ZEGGEN CURSISTEN!

“Ik heb de cursus gevolgd en ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Het is ook een cursus zonder al te veel gedoe en je geeft simpele goede informatie! Top! Voel me zoveel beter zonder honger en al inmiddels 4 kilo kwijt.
Dank hiervoor!”

– Melanie –

Mijn voeding bestaat nu uit pure producten. Ik voel me fitter, heb minder trek en een mooiere huid. Nu ben ik blij zonder suiker. Thanks.

– Sandra –

Met alle onzekerheden over eten wordt er hier mee afgerekend. Ik doe het op mijn gemak en ben steeds bewuster aan het eten. Voor mijzelf maar vooral ook voor mijn dochtertje die ik een gezonde en lekkere levensstijl mee kan geven zonder suiker. Heel erg bedankt!

– Macha –

HOE GAAT DE CURSUS TE WERK?

– De e-cursus wordt online gevolgd op voedzo.nl

– Elke werkdag, twee weken lang, ontvang je een email met een nieuwe les

– 14 snelle en gezonde dagmenu’s

– Onder de lessen kunnen vragen gesteld worden die door Sharon beantwoord worden.

– Je blijft toegang houden tot de cursus zodat je alles op een later moment nog een keer na kunt lezen!

–  Elke dag ondersteunende e-mails!

START MAANDAG 7 JANUARI! DOE GRATIS MEE!

Volg mij op Facebook!

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

OVER SHARON

Al sinds 2010 schrijf ik over mijn ontdekkingen in de natuurlijke gezondheidswereld op voedzo.nl. Sinds ik mijn eetpatroon volledig heb omgegooid, voel ik me op vele fronten beter. Ik had elke dag hoofdpijn en was vaak misselijk, ik had een aantal kilo’s teveel en mijn energiepeil was soms wel heel laag. Suikervrij eten geeft je geen garantie voor 100% gezondheid, maar het is in elk geval wel de beste basis die je kunt hebben.