Spaghetti met raapstelen en makreel

Spaghetti met raapstelen en makreel
april 8, 2019 Sebastiaan

Spaghetti met raapstelen en makreel

  • 250 gram volkoren spaghetti
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 800 gram cherrytomaatjes (gehalveerd)
  • 400 gram raapstelen (eventueel grof gehakt)
  • 1 blikje makreelfilet
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 50 gram Parmezaan (fijngeraspt)
  • zout en peper naar smaak
  1. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de knoflook 1 minuut. Voeg de cherrytomaatjes toe en bak 10 minuten. Roer regelmatig. Voeg de raapstelen toe en bak nog 5 minuten mee. Ze slinken vanzelf, wel af en toe roeren. Voeg de makreel, oregano, peper en zout toe. Serveer met de spaghetti en Parmezaan.

Glutenvrij? Neem glutenvrije spaghetti.

Vegetarisch? Neem zwarte olijven.