De Baas Over Suiker

De online Suiker Challenge

IK EET SUIKERVRIJ

Ga de uitdaging aan!

Gezond eten als levensstijl met 2 gezonde weekmenu’s en 14 online lessen. Tijdens de Ik Eet Suikervrij cursus ontdek je de voordelen van gezond eten en drinken zonder toegevoegde suikers

START MAANDAG 30 MAART

Waarom meedoen?

– Verlies overtollig gewicht

– Leer nieuwe eetgewoontes

– Ontwikkel positieve eetpatronen

– Verbeter je gezondheid voor de lange termijn

– Slaap beter

– Krijg meer energie

-Je hormonen in balans

– Leer simpel gezond eten

“Ik heb de cursus gevolgd en ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Het is ook een cursus zonder al te veel gedoe en je geeft simpele goede informatie! Top! Voel me zoveel beter zonder honger en al inmiddels 4 kilo kwijt.
Dank hiervoor!”

– Melanie –

Je krijgt informatie zodat je zelf kunt leren keuzes te maken op het gebied van suikers, tussen alle opties die er zijn tegenwoordig. Ik leer je hoe je ontspannen met suiker om kunt gaan en gezond kunt eten, zodat je alle goede voedingsstoffen binnen krijgt en niet bekneld raakt van de stress.

Met onze 14 praktische dagmenu’s en grote receptendatabase helpen we je een handje op weg, terwijl je deze 14 dagen toegewijd kunt leren over suiker, balans en gezond eten voor een goed gewicht.

Deze cursus is speciaal voor ons geschreven door auteur en succesvol voedings- en lifestylecoach Sharon Numan. Na het begeleiden van meer dan 100.000 mensen naar een gezondere en lichtere versie van zichzelf, heeft ze nu al haar ervaring en kunde gebundeld in deze training. Met behulp van de nieuwste inzichten op gebied van psychologie, gezond eten en gedragsverandering neemt ze je mee naar een lichtere, gezondere en energiekere versie van jezelf!

Mijn voeding bestaat nu uit pure producten. Ik voel me fitter, heb minder trek en een mooiere huid. Nu ben ik blij zonder suiker. Thanks.

– Sandra –

WAAROM SUIKERVRIJ ETEN?

Verlies overtollig gewicht

Leer nieuwe eetgewoontes

Ontwikkel positieve eetpatronen

Verbeter je gezondheid voor de lange termijn

Slaap beter

Krijg meer energie

Stabiliseer je hormonen

Leer nieuwe kooktechnieken

Met alle onzekerheden over eten wordt er hier mee afgerekend. Ik doe het op mijn gemak en ben steeds bewuster aan het eten. Voor mijzelf maar vooral ook voor mijn dochtertje die ik een gezonde en lekkere levensstijl mee kan geven zonder suiker. Heel erg bedankt!

– Macha –

WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD?

– Wat is geraffineerde suiker

– Wat is natuurlijke suiker en is dat eigenlijk anders?

– Hoe kun je je eigen suikerbalans vinden?

– De wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen ten opzichte van suiker

– De bloedsuikerspiegel en glycemische index

– Hoe zit het met volkoren producten?

– Kun je verslaafd zijn aan suiker?

– Synthetische zoetstoffen, echt zo erg?

– Natuurlijke suikervervangers, is dat anders?

– Suikerbewuste keuzes

– Hoe maak je het praktisch

– Ontspannen eten

Na 14 dagen

  • Je hebt zelf een goede balans bepaald voor je suikerinname
  • Je weet het verschil tussen natuurlijke en geraffineerde suiker
  • Je weet wat vrije suikers zijn
  • Je bent zelfverzekerder over je keuzes
  • Je weet hoe je kunt zien hoeveel suiker er in een product zit
  • Je bent niet bang om ‘nee’ te zeggen tegen een hype
  • Je weet dat het eten dat je wel eet belangrijker is dan het eten dat je niet eet
  • Je kunt zelfstandig verantwoorde en gezonde keuzes maken
  • Je kunt deze bewuste keuzes maken uit eigen wil en gewoonte, zonder dat je bang gemaakt wordt

WAT ZIT ER IN DE CURSUS?

–  De e-cursus wordt online gevolgd door in te loggen op ikeetsuikervrij.nl

– 14 snelle en gezonde dagmenu’s

– 14 dagen lang krijg je dagelijks nieuwe informatie die je direct kunt toepassen!

– Je kunt elke dag inloggen om de lessen te bekijken

– Je krijgt elke dag een mailtje voor extra motivatie en een link naar je nieuwe cursusonderdeel

– Je blijft toegang houden tot de cursus zodat je alles op een later moment nog een keer na kunt lezen!

START MAANDAG 30 MAART

DOE NU MEE!

€57 €24,95

OVER SHARON

Al sinds 2010 schrijf ik over mijn ontdekkingen in de natuurlijke gezondheidswereld op voedzo.nl. Sinds ik mijn eetpatroon volledig heb omgegooid, voel ik me op vele fronten beter. Ik had elke dag hoofdpijn en was vaak misselijk, ik had een aantal kilo’s teveel en mijn energiepeil was soms wel heel laag. Suikervrij eten geeft je geen garantie voor 100% gezondheid, maar het is in elk geval wel de beste basis die je kunt hebben.