Contact

Voor vragen, opmerkingen, suggesties of wat goede woorden kun je een mailtje sturen naar: info@ikeetsuikervrij.nl (ik doe niet aan ‘linkruil’ & advertenties en helaas kan ik niet ingaan op vragen of ik naar persoonlijke eetschema’s wil kijken of het gezond is of niet, ik raad je dan een (natuur)diëtiste of gewichtsconsulent aan).

De inhoud & recepten op Ik Eet Suikervrij
De inhoud en de recepten op Ik Eet Suikervrij mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van één alinea met een link naar het volledige recept en / of artikel.

Reactiebeleid
Reacties met (zelf)promotie of onfatsoenlijke opmerkingen worden verwijderd. Het editen of reageren op dergelijke reacties is te tijdrovend, vandaar dat ze gewoon verwijderd worden.

Disclaimer

Aan de informatie op ikeetsuikervrij.nl kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is zorgvuldig samengesteld naar beste weten. Ik Eet Suikervrij is niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheden. Ik Eet Suikervrij raadt u altijd aan een (natuurgeneeskundig) arts te raadplegen als u gezondheidsklachten heeft. Stop nooit uw medicatie of met het advies van uw arts/specialist zonder het raadplegen van uw arts/specialist.

Overige gegevens

Voedzo
KvK Almere 50994506
BTW NL 190307018B01
Rabobank 0174.1610.42